Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

jueves, 2 de mayo de 2013

RESUM DEL PLE...

TITULO DE LA PELICULA¨ES MIO Y ME LO LLEVO YO¨
En un lugar cuyo nombre no quiero ni nombrar, todos los primeros jueves de mes( si era festivo el jueves siguiente), sus señorias se reunian en el salón de plenos de la casa consistorial para intentar arreglar los temas de pueblo antes era ciudad pero conforme vamos sera mas aldea  pues la palabra pueblo pronto desaparecera.
Por una parte estaba la Corporación Dermoestetica que sin hacer nada en el poder asentados estan, por otra los peperonis que no les llamaremos oposición.
Bueno tres puntos sin importancia hasta que llega donde oficialmente el Señor Vidal pasa a ser regidor no adscrito que queda mas bonito que trasfuga, bueno un gran rifi rafe entre Ramirez, Vidal y luego el Ribaldo Baldovi pone la guindilla se nota que aqui puede hablar mas que en Madrid, lucha entre excompañeros de partido  gran carta del Señor Dimas diciendo que el trasfuga no debe estar no en el pleno si no en la politica tampoco, la verdad no lo entiendo?, el señor alcalde que lo del señor Vidal fue un ataque de debilidad que quiso comprar el Pp no lo entiendo?, y llega el  Ribaldo Baldovi diciendo que lo unico que querian era destabilizar el gobierno local, no lo entiendo?, total que van a seguir gobernando juntos con el trasfuga incluso diciendo el Psoe de Sueca que se tienen que estudiar esta situacíón, no lo entiendo?, los ciudadanos si querian saber como se compro a señor Vidal los unos y los otros pero el sherrif Campilo dice¨ este punt ja s´acabat¨ i s´acaba.
Habla el Robaperas de Navarro que de ¨c...¨ pues eso,  leyendo la biblia en verso sobre no se que de la Casa de Joan Fuster, no se acordara del rerebiblioteca o que la cultura abarca muchas cosas este soleche , bodeguero, soplapollas,quejica, como puede estar representado al pueblo de Sueca? y mas su cultura, la verdad no lo entendemos.
Nada mas que resaltar sobre nuestro deteriorado pueblo y pleno, tenemos que decir que entre las preguntas del pp y las intervenciones del publico ha sido lo mas relevante de este, lo malo que cuando mas interesante se pone el sherrif Campillo manda callar.
Bueno decirles algunos regidores que dicen que son muy legales que se muerdan la lengua antes de hablar no sean ¨individuos¨  o ¨ individuas¨;  y como decian los dibujitos animados y eso es todo amigosssss.
frase del dia del Pleno¨ el pleno es pareix al salvame¨ -un ciudada de Sueca.

29 comentarios:

  1. Disculpa pero no entenc una cosa, eixos insults son per al regidor de cultura??

    ResponderEliminar
  2. Si. El problema sembla ja inevitable. Una vegada més hem asistit a un lamentable espectacle en el que els nostres governants no han sabut, i molt em temo que ja no apendran, despendre's de eixa manca de taules i educació per desenvolupar el carrec representatiu que presumptament devien ostentar i pel que cobren, encara que siga poc.

    Però crec qué es just que cadascú carregue amb les seues responsabilitas i no generalitzar. Si ens fixem una mica veurem que són els primer espases -qué coses, eh?- els que pitjor exemple donem.

    En els temes gestionats per regidories de segón ordre, entre cometes i que ningú em malinterprete, dona vertader gust escoltar debatir les propostes. L'educació i el respecte solen ser la nota comú. I sempre, sempre, sempre de profit.

    El problema ve quan són els homes forts dels partits, legiu portaveus, els que manprenen la paraula. És aleshores quan tot es debarata, no entenc perqué, i la mala educació i la manca d'alçada politica es fa palés.

    Creuen es liders que tenen carta blanca i erren de totes totes. El poble, hooligans a banda, no vol veure eixes picabaralles particulars i personals entre els srs. Baldovi i Ramirez. El poble s'eborrona quan veu a la sra. Tamarit qüalificar, amb tot el despreci del món "d'individuo" a un ciutadà. I el més greu és que tracta de pendres el pel donant, primer, una classe magistral, del significat de la paraula individuo -per favor sra. Tamarit, collins!!!!-. Després s'adona de que no cola i tracta de justificar-se amb el pretexte de que ells també tenen cor. Faltaria més!!!!.

    Però, al meu parer, el principal culpable del vergonyós espectacle que, ple rere ple, ens endollen alguns regidors, és el propi alcalde. L'home no està, ni de lluny, per a dirigir un ple. Quan el tema no li afecta directament, baralles Baldovi vs Ramirez es mostra permisiu, tolera tot tipus de faltes de respecte, i es limita a amenaçar. Eixa actitud sols canvia en temes que li poden perjudicar. Com a mostra la manera tan ximplista de tallar l'enfrontamen Dimas- Vidal amb la peregrina excusa de que els draps es llaven a casa. Considera un drap que un regidor tracte de canviar el color d'un govern després de desqüalificar a ell mateix, el batlle, i a tot l'equp de govern?. No ho entenc.

    Siga com siga, la bona qüestió es que el nostre ajuntament s'entesta, dia si i dia també, en demostrar-nos la seu escassa alçada politica. Ens obliguen a sentir vergonya aliena i a més, fan desestiment de función, doncs se les ingènien per a que a fin de comters el contribuent no s'asabente de res.

    En resum i com diria el castís.....otra sardina al fuego!!!!

    ResponderEliminar
  3. Josep Navarro deu seguir com a Regidors de Cultura i Centres Documentals perquè és un in-do-cu-men-tat
    Ja ho va dir aquell : " Enseñar al que no sabe"
    Feu bondat.....

    ResponderEliminar
  4. Gran Baldoví. Va contar que viu aun pis de Madrid amb l'assistent.
    La pregunta que em faig és si li servirà el sopar amb guants blancs....

    ResponderEliminar
  5. La pregunta era per a Jacky!! Els insults son per al regidor de cultura??

    ResponderEliminar
  6. Mira mimagine el asistent llavanli e.ls cansonsillos, llavantli la roba a ell i a la filla i preparantli les camisetes pal congrés.

    ResponderEliminar
  7. Una verguenza de pleno por cuatro razones. Ineptitud del alcalde en saber moderarlo, presencia de un transfuga en el equipo de gobierno, las miserias de Baldoví explicando sus números, y las preguntas y actitud del público. Vergonzoso. Sueca no se merece este circo.

    ResponderEliminar
  8. Burrera es Media Markt!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Menos mal que te tenim a tu.

      Eliminar
    2. No gastem ni la violencía verbal ni som de dreta i menys d´ultra dreta,aixo si esperem que algun dia pogam tindre una amistat mosatros en voste dixem la porta oberta i voste senyor R...

      Eliminar
  9. Lamentable el Sr. Dimas, ¿si es incapaz de acertar a la hora de formar una lista electoral, cómo va a gobernar Sueca? Y la que está a su lado, ojito, a esta Sra. le gusta mucho llevárselo calentito sin pegar un palo al agua.

    ResponderEliminar
  10. HOME, SI COMENCEM A FICAR-NOS TIQUISMISQUIS ET TINDRE QUE PREGUNTAR QUINA COSA SIGNIFICA BURRERA, ATÉS QUE BURRO EN VALENCIÀ ES DIU RUC. CORREGIR UN ERRATA EN ANGLÉS TÉ UN PARELL DE COLLONS!!!! TANT SI ES SI FOS MEDIA MARK COM MEDIA MARKT, EL QUE ES IMPORTANT ÉS NO SER TONTO!!!!!

    ResponderEliminar
  11. Jaky, eres faltonet i t'agrada insultar i faltar al respete!! Pero cuant algú es clava amb el teu cos incomode i amb les garrofes d'algú enseguida voleu denunciar i monteu en colera!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic fica lo que vullges desde el carrer Moro.

      Eliminar
    2. Pero collons defensant a la teua... i per açi amenaçant no ten anaves a la carrera, eres ....

      Eliminar
    3. TU LLADRA EL QUE VULLGUES, QUE JO PIXARE EN EL MEU ROTGLE.

      Eliminar
  12. Que dius?? No tens discurs!! Ni molt meing idea!!

    ResponderEliminar
  13. Jaky, si no li poses comes i interrogacións a les frases no s'entén el que vols dir. Sam com fer-ho??

    ResponderEliminar
  14. Vaja tàctica més barroera i destarifada. A qui tracten d'enganyar? Als comentaris del Tocaous sobre certes actituds al ple municipal, i amb les que es manifestes més adhesions que oposicions, el cor dels Illuminatis tracten de desqüalificar-les recurrint al ximplistes i barroerisme comportaments que podem veure més amunt.

    L'objetiu, per a mi és clar. Als esmentats "professors" (tanmateix sols és un, eh!!!) els molesta la critica i tracten de desviar l'atencio utilitzant el vell truc de l'ironia i la guaseta.

    Per molt que tracten de ridiculitzar al qui ejerceix la seua llibertat d'opinar, mitjançant una actitud infantil de correguir-li les faltes d'ortografia, sempre queda l'espèrit constructiu de qui es queixa del comportament del seus politics. L'obsessió és inútil, a més que sols serveix per retratat a qui la pateix.

    Dificilment colarà l'afany per deqüalificar l'emissor d'unes idees pel simple fet de que continguin més o menys faltes d'ortografia. L'efecte aconseguit és just el contrari, doncs la gent agraeix l'esforç que fa l'esmentat per expresar-se en la nostra llengua. Per el contrari fica en evidència la prepotència, xuleria, menyspreu i manca d'educació de qui utilitza la burla per desprestigiar el que no pensa com ell.

    Com jo tampoc utilitze la llengua com cal, com que jo també faig moltes faltes d'ortografia, com que jo també m'esforço per expressar-me en el meu idioma, i, sobre tot, com qué jo SI que respecte la llibertat d'expressió vull mostrar el rebuig més contundents cap als burlons intolerants i mostre el meu respecte, comprensió i solidaritat amb jaky tocaous. Opinar és lliure i l'ús d'eixe dret ens farà més lliures, llavors.....ànim, jaky tocaous!!!!!. Ah, i les lliçons millor a classe, al cap i a la fi es per el que paguen alguns. No?

    ResponderEliminar
  15. Amic Tocaous per que no contestes com ells ?

    ResponderEliminar
  16. Jajajajajajajajaja Cento per el teu discurs sembla que tens una vida de lo mes aburrida.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja eii metres pero per lo menys el fem pasar bons ratos a tu i als que som com tu.
      Amic Anonim mai en ficare a la seua altura tinc mes educacío.

      Eliminar
    2. Si, jaky tocaous. Quanta raó que tens!!!. A mi, personalment, me la porta al pairo que tant Cento com vosté tinguen una vida divertida o avorrida. En serio. Ara be, considere totalment imprescindible la tasca que desenvolupen. Mitjançant vosaltres m'asabente de moltres coses del poble, llegeixco les vostres opinions, les analitze i trec les meues conclusions. I amb la vostra vida ja s'apanyareu. Com que m'interesa us segueixc. Unes vegades, la majoria, estic d'acord: altres, no. Però m'agrada llegir el que teniu que dir. Ara bé, no acerte, encara que ho respecte, a compendre que collons fan, guaitant els nassos per aqui, tot aquells que no tenen cap interés en el que digueu i que, a més, us consideren avorrits. Que són masoques o destorbadors?. No ho entenc!!!!. El millor de tot és que no sembla que us afecte massa eixes crítiques infantils.

      Eliminar
  17. Jaky, eres faltonet i t'agrada insultar i faltar al respete!! Pero cuant algú es clava amb el teu cos incomode i amb les garrofes d'algú enseguida voleu denunciar i monteu en colera!!

    RESPECTE, PERÒ, QUANT, INCÒMODE, DE SEGUIDA, CÒLERA.

    Que dius?? No tens discurs!! Ni molt meing idea!!

    QUÈ, MENYS.

    Jaky, si no li poses comes i interrogacións a les frases no s'entén el que vols dir. Sam com fer-ho??

    INTERROGACIONS, SAPS

    Jajajajajajajajaja Cento per el teu discurs sembla que tens una vida de lo mes aburrida.

    per+el= pel, de lo= d'allò, mes=més, aburrida=avorrida

    Vosté està per donar lliçons d'ortografia!!!!!Si no ha fet una correcta!!!
    Jo no em burle de ningú quant jo sóc el primer que fa errades. Més humiltat En Perfecte!!!!

    ResponderEliminar
  18. Xe, que bo aquest últim comentari. I quin interés té la gent que intenta burlar-se de qui escriu ací? I perque desvien l'atenció? A la gent que ha comentat en "trellat" i arguments, avui: Chapeau. Molt acertat l'ex-arbitre (disculpes per no recordar el nom), pero casi que aquestes lliçons no li les done en públic, son contraproduents, encara que necessaries... Per cert, algú del públic s'ha deixat un bigot curiós...

    PS: enhorabona al Tocaous, clarament té exit el blog, perque es seguit i llegit, missió d'un blog. Arribar a la gent.

    Signat: Mr.Anonimo

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!