Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

sábado, 9 de marzo de 2013

MITGES MENTIDES I MITGES VERITATS II.

....Anaven passant les hores i cada vegada botaven mes les alarmas,arrivaben missatges a la redació del tocaous en compte gotes, uns preguntant si sabíem el que ells sabien, altres justificant l'injustificable, altres volent-nos prendre el pel,el alcalde digent¨jo no es res¨,atres anunciant que dema és a dir el dijous es publicaria la bona nova i es desapegaria qui seria el señor/a X,arrivaba el gran Dijous es publica que el per fi que seria, el senyor V qui recolzara l'emienda dels peperonis,revolta en l'ajuntament i mes d'un en un poal de til·la, un confident nostre ens informa que es va veure senyor en Bici pel Perello buscant algu,trancurix el dia dient que no hi ha marxa arrere, ja que el senyor V diu que amb la Corporació Dermoestetica és inviable portar l'ajuntament , uns que no es parlen, altres que no s'assabenten, el alcalde digent¨jo no se res¨, en fi el que és vox populi..

Dijous les 19 hores zulu, mai millor dita havia servit la reforma de l'ajuntament per a congregar a tanta gent, gran espectación, ala porta part de l'equip de govern ressalta la seua tranquil·litat i ls seus rises,trasiego en els corredors, els peperonis nerviosos,algo passa conforme s'acosta l'hora del ple extraordinari,se rumoreja que el senyor V no apareixcera,son les 19:30 hora zulu, l'alcalde amb el seu tarannà democràtic concedix deu minuts mes, els mobiles no paren de realitzar crides, l'altre ban rises,que ocurix?, per fi es desapega la incògnita el senyor V no apareixerà,comença el ple els peperonis justifiquen la moció mentres esperen un miracle, transcurrixen els minuts i el nerviosime i les cares reflectixen que algo falla,se confirma el senyor V no acudira,se realitzen les votaciones,a la merda, deu contra deu i el vot de l'alcalde per dos,el ban contrari d'estar vençut passa a traure pit,pasem a les especulacions, si se li va trencar el cotxe, si li van bloc-quejar el mobil,si el gerent d'algun lloc, si li van agarrar de vacacions a Praga, esperem algun dia saber la veritat, que ocurrira ara si passa a ser regidor no adscrit confiaran amb el la Corporacio Dermoestetica?,sera ara l'alcalde ja que pot fer i desfer, veurem com acaba este sainet.

comenteu,comenteu que el mon no s´acabat.

7 comentarios:

  1. No puc evitar el enrecordar-me de la frase qué, fa pocs dies, em va ensenyar un amic molt estimat. La cita en si diu qué "M'han dit tantes veritats que no sé quina mentida creure". L'esmentada cita s'acobla com piu al cul en la continuació de la serie d'esdeveniments qué segueixen a la tocata i fugida del sr. Vidal.
    Una ulladeta a la premsa et fa sentir com un tonto impotent -no en l'aspecte sexual, qué conste, doncs sols faltava això- al veure amb la poca vergonya amb qué tracten de solventar la malifeta.
    Per una banda tenim al senyor alcalde empenyat en donar la raó als que qüestionen la seua capacitat per dur endavant el govern municipal. El primer edil no es talla un pel a l'hora d'insultar l'inteligència dels suecans amb manifestacions públiques dignes del millor còmic. El sr. Campillo tracta el tema com si d'una entremaliadura de Vidal es tractara. Tracta de justificar l'acció del -ara ja no sé com el tinc qué qüalificar, doncs ja no sé si es regidor, si pertany al grup de no adscrits o a hare krisna- donant-li un caire del tipus " se li ha defugit un petet", "ho ha fet sense voler", "estava una mica calent" -no aclareix perqué- i remata la feine dient qué això ens pot passar a tots -. Ole tus huevos!!!!!-. Però va més enllà i afirma rotundament qué seguirà comptant amb ell perva formar part de l'equip de gover. Qué seguirà percebent el sou, des de el grup dels no adscrits, COM A REGIDOR DE URBANISME i en el consell d'administració d'Aigües i Sanejament de Sueca. Tocam els collons i digues vitol!!!!. Serà templat el meu batlle?. Es a dir qué el sr. Vidal provoca un escandol, mostra la seua intenció de fer pols l'actual govern i el màxim representat d'aquest treu la cara per ell i a més li asegura el premi per la seua acció. Per a cagar-se i no torcar-se!!!!. I eixe home, amb eixa mostra de trellat, és l'encarregat de guiar la nau suecana?. Però quina presa de pel és esta?. Ja no hi ha més trellat?. Doncs qué em preparen els papers que em enpadrone a Fortaleny!!!. L'ironia que empre no és més que fruit de la decepció, la ràbia i el desesme davant el menyspreu i manca d'autoritat qué mostra el sr. alcalde cap a la ciutadania.
    L'actitud del psoe, però, és més melodràmatica. El seu lider, sr. Dimas Vàzquez, és posa la difressa d'ofés i es declara victima del desastre, acusa el seu company d'haver trait el partit i demana la devolució del acta atés que (sic) "si la intención de Vidal es salirse de nuestro grupo". T'ha pegat o t'ha fet aire. És a dir, sols si la seua intenció és eixir-se del grup. Res d'expulsió, res de càstic, res de represalies. També pensarà el sr. Vàzquez que ha estat una "cabriolà" de Vidal l'escàndol? Llavor, altre que s'en va al moro!!!.
    Però no m'oblide dels altres dos grups qué completen l'equip de govern. Qué diuen?. Qué pensen? Qué van a fer?. Silenci total. No resulta extrany i sospitós.
    En resum qué tant si uns i d'altres pretenen donar per tancar l'assumpte van molt errats. Queda molt per aclarir, molt que explicar al contribuent, moltes actituds que justificar doncs la gent vol saber. Amb la qué està caient, no està el cos per a porqueries. Segur qué no!!!!

    ResponderEliminar
  2. El vot de Vidal és necessari per seguir governant i seguir cobrant els sous, q realment és el q volen, cobrar!!!
    A mi Vidal em diu les coses q diu i públicament com alcalde i no el perdone!!!! Però clar, el sr alcalde passaria de cobrar 2.500 euros al mes (q és el sou q cobra com alcalde)a 1.000 euros i clar, la diferència és notable!!!! i Dimas mil eurets i no va mai a l'ajuntament, 2.750 euros Pilar Moncho...

    ResponderEliminar
  3. Lo únic que ni se compra ni se vende és el cariño verdadero que cantava Manolo Escobar.
    NI SE COMPRA NI SE VENDE
    Me ofrecen correr el mundo entero
    honores y dinero
    y amores de verdad

    y a cambio me piden un te quiero
    y yo me muero muero
    por no poderlo dar

    Porque tuve diciendo los dias
    y no supe engañar ni fingir

    y a la gente que amor me pedia
    que amor me pedia les dije yo asi:

    ni se compra ni se vende
    el cariño verdadero
    ni se compra ni se vende
    no hay en el mundo dinero
    para comprar los quereres

    que el cariño verdadero
    que el cariño verdadero
    ni se compra ni se vende

    El dia en que tu me conociste
    alegre te pusiste
    y yo no sé porqué

    si luego te fuiste de mi vida
    dejandome una herida
    que yo curar no sé

    te ofrecieron riquezas y honores
    te cegaste lo mismo que yo
    y hoy que quieres comprar mis amores
    tendré que cantarte la misma cancion

    Ni se compra ni se vende
    el cariño verdadero
    ni se compra ni se vende
    no hay en el mundo dinero
    para comprar los quereres
    que el cariño verdadero
    que el cariño verdadero
    ni se compra ni se vende..

    ResponderEliminar
  4. Gran pregunta, Jaky tocaous. Però jo la canviaria per: tots tenim dignitat?. El preu, de vegades, el marca la necessitat. La dignitat, en canvi, ve de serie com els airbags. En el cas qué ens ocupa no és tant un problema de preu com de valua moral. Si el sr. Campillo pensa que el silló val el tenir que empassar-se tots els insults i desqüalificacions qué ha rebut, doncs jo dubte que mereixa governar el meu poble. Però vaig més enllà i, fins i tot, fiqué en dubte que mereixa seguir en politica. Actituds com aquestes sols serveixen per enfangar una mica més la ja devaluada opinió que els ciutadans tenen dels politics. A la fi caldrà concloure, respecte a ell, qué cadascú té el qué es mereix.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!