Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

miércoles, 13 de febrero de 2013

AIXINA ESTAN ELS PARCS INFANTILS

EL NOSTRE MUSSOLET HA CAPTAT LES IMATGES

26 comentarios:

  1. vaja una merda de desatenció als xiquets. PILAR MONCHO DIMISSIÓ, per incompetent i talla-arbres!

    ResponderEliminar
  2. Son els nous esgrunçadors que diuen ells.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdona no critiquem per criticar volem que s´arregle, igual si estagera en condicions heu diriem.

      Eliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  5. Estimat anonim en primer lloc he borrat el comentari que fa referencia a la figura de mon pare per que no ve al cas, primer demanarte mil disculpes de tot cor per llevarte hores de son, en serio perdonam,sobre el comentari suprimit tots coneixe a mon pare ¨Terin¨ , sobre el seu poblema espere que tu , companys/es, familiars,exfamiliars no tingen cap poblema com este o mes gros ja que personalment son malalties i estan considerades com a tal, pero bueno si vols atacarme per ahi heu comprec, este sera el meu ultim comentari, este blog es soles per a criticar la politica local i aixo que mosatros tambe tenim informacions personals pero que mos importen una merda,el atre comentari no el llevare me pareix gracios per tranquil no demanes informació li heu preguntare a mon pare i a ma mare, bueno gracies per entrar i comentar dirte que el tocaous es un personatge creat per varies persones i jo una d´elles si vols algo mes de mi sera un plaer dirte lo que vullges, bueno gracies de tot i perdonam si te he moltestat en algo no era la meua intencio.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ah se m´olvidaba no tinc res que amagar de tot lo que faig.

      Eliminar
    2. No he llegit el que Anonimo va dir, però per la teua contestació entenc que li has tocat el voraviu a algú o alguna. Si boten, sense modos, es que els has ficat el dit on més els dol. Avant!

      Eliminar
    3. Imaginateu,Vergonya cavallers,vergonya,

      Eliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor o senyora anonim tenim la seua ip identificada proximament tindra noticies nostres,estod comentaris es queden de proba per una acció penal gracies

      Eliminar
  7. Què passa que per a parlar de política hi ha q fer Ciències Polítiques? Com vosté no?
    Tenim tot el dret a criticar la política del poble, tot el dret i vosté no és ningú per llevar eixe dret de llibertat d'expressió que propugna la Constitució Espanyola!
    Ara resulta q els del Bloc són els menys democràtics de tots i no els agraden les crítiques?
    Evidentment q la regidora no haurà pintat el tobogan,això faltava! en aquestes fotos sols denuncien el q ha passat i volen q ho arreglen... q passa q vosté no ho ha entés?? Igual el q no té capacitat és voste!!!
    Les crítiques personals q fa vosté al pare i a l'altra persona diuen molt de com és vosté. No té vergonya?
    Per què li molesta tant q critiquem, no estem en un país democràtic? Ah, sols quant els toquen els collons a vostés no pot ser...

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  9. Disculpenme pero no estan dando una sugerencia para que lo arreglen, estan pidiendo una dimisiòn por unas pintadas que tal vez lleven unos dias ahí. De la misma forma que con tono burla dicen "unes engrunsadores como dicen ellos". Creo que no es forma de expresarse la del ultimo señor y tambien creo que la regidora se preocupa mucho de su trabajo y les garantizo que una servidora es de derechas. Buenas y tranquilas tardes a todos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
  10. Es un anónimo el q pide la dimisión, no la gente de la página. Igual como usted tampoco ha dado la cara para decir q tenemos tan buena "regidora".

    ResponderEliminar
  11. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  12. No tinc per costum contestar a qui no té valor per a responsabilitzar-se del qué diu, però després de llegir el que diu l'anònim del 16 de febrer a les 6:53 qüasi m'hem eixc del terme. I és qué l'esmentat ha fet el major exercici de feixisme qué he vist en la meua vida. Ho és perqué, de manera covard, ataca a la dignitat de persones qué no tenen res a veure amb les critiques qué haja pogut abocar el sr. Jaky. Ho és perqué s'amaga raere del anonimat, cosa qué no fa el sr. Jaky. Ho és perqué no demostra el més minim respecte cap a les opinions diferents, cosa qué el sr. Jaky si que fa. Ho és perqué buscar tapar la bocas i coartar la llibertat del qué critica, cosa que el sr. Jaky no fa. Ho és perqué insulta de manera gratuïta i tractant de fer mal, cosa qué el sr. Jaky no fa. Ho és perqué empra un tò clarament amenaçador, cosa qué el sr. Jaky no fa. Així podria estar una bona estona però no ho faré perqué no paga la pena. Vosté soletes -ah, el seu anonimat no hi és tant com vosté pensa- és retrata amb el seu comportament. Sols puc dir qué, malgrat discrepepar en algunes coses de les qué diu el sr. Jaky em senc orgullós de qué em considere el seu amic. Com sé qué l'únic qué mou al sr. Jaky a fer les critiques (constructives, al meu parer) és la millora en la qüalitat de vida dels suecans i incentivar el treball dels nostres governants, no tinc cap problema en mostrar-li el meu suport per a qué continue opinant amb absoluta llibertat i respecte com ho ha fet fins ara. I ho faig en el meu nom.

    ResponderEliminar
  13. De part de un servidor admin. del blog ha sigut identificat a traves de ip els comentaris amb falta de respete cap al nostre tocaous,durant esta setmana pasarem la informacio a la guardia civil per a que agafe cartes en el asunt,aixina actuarem cap a la gent que clave mal en este blog gracies.(apart de ser banejat del blog)

    ResponderEliminar
  14. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  15. Un amic que vull molt ma dit que en la canço de la Alqueria Blanca te una estrofa que diu¨ cada casa te una cosa que amagar¨ i com dia Mayra Gómez Kemp hasta hay puedo leeer,

    ResponderEliminar
  16. Cuant als intolerans els falta raons soles els queda el insult bs Jaki m`encanta que la gent es preocupe per el seu poble seguix aixina

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies Empar per el teu recolzament pero estate tranquila estos ¨mestres¨ anonims que mos insulten no podran en mosatros,

      Eliminar
  17. claros y contundentes los comentarios. En vuestro pueblo los cobardes no tienen vida. Recibe mi mas sincera solidaridad, Jaky.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tranquilo Amigo Olegario es normal que por el camino te salgan amistades algo raritas pero ya sabes que en la viña del Señor hay de todo, Un fuerte abrazo para Alicante,

      Eliminar

Gracies per el teu comentar!!!