Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

sábado, 15 de diciembre de 2012

SÀBIES QUE....

Un motiu del cessament de la gerent d'Aigües de Sueca,era per que es negava en rotund del superhabit de la mateixa traspassar diners per a altres partides i per això algunos/as regidores/as no estaven molt contents amb ella.

5 comentarios:

  1. a collons. ara ho tinc més clar. volien que pagara l'aigua de la Re-Biblioteca , l'aigua de les paelles (la de la empresa del matadero ja la pagàrem entre tots els suecans per decisió de Baldo i Campillo) i la tònica dels gin tònic ...... i sigue la cuerda.....

    ResponderEliminar
  2. y hara voldran que en el ayuntament duga él aigua pero de moment se la lleven de damunt i diuen que no confien en ella, de risa ¿no?

    qui sera el cantidat o candidata a la plasa de gerente, algun amic del secretari, la señora Pilar, el germá , se diu......

    ResponderEliminar
  3. En unir-se Campillo i Baldo --BLOC-COMPROMÍS-- s'han ajuntat la fam i les ganes de menjar.
    Fan carrera en enxufar gent . Ja pot parlar Mónica Oltra que en la web de Compromís desenxufals.com estan deixant-la com a una burda xarlatana més (Rita2). A mi m'han dit més de tres persones que han enviat enxufats de l'ajuntament de Sueca a eixa web i no n'han publicat cap ni mig.
    --Ara em toca a mi que el teu ja el col·locàrem l'atre dia.....
    --No Voro, no que eixe càrrec val per dos i jo tinc més concejals.....
    --Val però la firma la pose jo...... ho tens clar???

    Tenen més cara que esquena. Els únics que no han tirat ma de l'enxufe són els del PSPV i el PP (ja em diràs en l'oposició què poden fer).
    Campillo , Pilar i Baldo van a arbre net. EN MA VIDA HE VIST TANTA CARA EN EIXE AJUNTAMENT!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. doncs tens qué ser molt jove, doncs sempre a sigut aixi als ajuntaments de Sueque!!!!

      Eliminar
  4. Per que els dixem pero aixo no es nou en este ajuntament o en atres,lo que ocurrix que en este poble mos conegem tots.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!