Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

jueves, 20 de diciembre de 2012

LO QUE FALTABA!!!

Lo que me enterat!! mare meua,es lo que me faltaba pal duro,expressió que li be com anell al dit pa lo que vaig a contar-vos.Pues este finde un club esportiu fa la gala nadalença i com tots els anys i en totes les competicions se demana a l'ajuntament el servici de megafonia,perque tot siga dit, el del Pavelló es una vergonya.Que a pasat cuant han anat a demanar el permis a l'ajuntament? pues que no el fiquen perque el responsable del so no cobra desde fa uns mesos,Aixina com vos heu compte, els responsables de este club esportiu  han tingut que buscar-se la vida per a tindre un bon aparell de megafonia,açò si que es ja LO QUE FALTABA!!!

12 comentarios:

  1. qui és eixe "responsable"?
    Vols dir que no cobra la nòmina tots els mesos?? No m'ho crec.
    L'oficina del SERVEF està plena de persones amb les mans plegades que busquen treball.

    ResponderEliminar
  2. és així com treuen pit i presumeixen de no estar empenyats?.Consideren una bona administració el no fer res? Haveren fet el mateix si hagués estat alguna entitat folklòrica, d'eixes qué tant els agrada, la qué fera la petició? Mare meua: en quines mans estem?

    ResponderEliminar
  3. en la meua opnió, el gran hermano no té res a veure. Eixe home sha guanyat el lloc de treball i no té res a veure en les malifetes d'altres. Pregue respecte per un treballador, com qualsevol altre, de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens tota la rao no es pot ficar a tots en el mateix sac i atacar a un funcionari per que tinga conexio en qui siga o en lo que siga,estic en tu anonim.

      Eliminar
  4. va tio que en l'ajuntament se sap tot : sobressous, hores extres i demés.... eixe s'ha guanyat la plaça com l'home de la Ribes

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. qué no, nebot, que els dos casos no són comparables!!!!

      Eliminar
  5. Jo no se qui tindrá la culpa pero m'han dit desde el club esportiu que es tingueren que buscar la vida per a tindre megafonia,cosa que sempre ho havia possat l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  6. Se debe ser funcionario para lo bueno y para lo malo.
    Por favor no censureis más comentarios

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt bona reflexió, tenim clar que ni han funcionaris i funcionaris pero realment el ser huma o el ser funcionari acepta les critiques,voste que opina?

      Eliminar
  7. Acusar de censura i signar com a "anónimo", no em sembla massa seriós!!

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!