Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

martes, 6 de noviembre de 2012

RUMORE,RUMORE.

Se diu,se comenta, se parla, que la nostra Corporació ha pogut donar alguna licencia digam de maneres poc ortodoxes.verihue-ho,verihue-ho.

8 comentarios:

  1. Se dice, se habla, se comenta que a la discoteca Static la anterior Corporacion Dermoestetica y en su representación el Sr.Alcalde y con los informes tecnicos pertinentes le firmó la licencia de Apertura sin tener licencia de Obras, y eso es de juzgado, porque ya me diras como pueden dar licencia a una cosa que no está construida. Ala ahora a ver quien está detrás de todo el tinglao y que rueden cabezas........

    ResponderEliminar
  2. Això no pot ser. LAjuntament pot funsionar pijor o millor, però que un tècnic municipal firme un informe favorable sense cumplir els requisits o que es done llicència d'apertura sense tindre llicència d'obra, això seria una poca vergonya i una ilegalitat. Si no s'està segur d'una cosa millor no dir-la, o es que esteu segurs del que digueu? Aixo seria molt fort.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muy facil, solo hay que ir al Ayuntmiento a Urbanismo y preguntar si ese local tiene licencia de obras y despues pasar por el que lleva licencias de aperturas y preguntarle si tiene licencia.

      Eliminar
  3. Aixo no pot ser o si que pot ser?veriue-ho,veriuhe-ho.

    ResponderEliminar
  4. Rumore, rumore, es diu, es comenta que el que va firmar la llicencia va ser el mismisimo Sr.Di-puta-do.

    ResponderEliminar
  5. Home, si firma el mateix alcalde això és una cagá, però si hi ha un informe favorable i resulta que no podia ser favorable... tindrá aixó que vore en el que a mi em van dir, que si te montes un local es millor que el proyecte el redacte algun tecnic que treballe en l'ajuntament per a que tot "siga mes fàcil"? Veriue-ho i conteu conteu.

    ResponderEliminar
  6. I Per a mes INRI eixe técnic que no treballa en tot l'any, va i el día de la vaga treballa. Quina poca vergonya.......................Clar com te el suport del Sr. Di-puta-do perque els dos campen pel mateix bloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. N'hi ha una Fiscalía de corrpció urbanística , no? Pues a d'ellos i qui tinga que anar a Picassent que vaja.

      Eliminar

Gracies per el teu comentar!!!